SSK Veteran mot Yven

SSK-vs-YvenTorsdag den 2 mai ble serien for veteranfotballen sparket i gang. SSK hadde sin debut mot Yven på Saltnes kunstgressbane.

Laget fra Yven var ute i god tid, for de måtte skifte og gjøre seg klare til kamp. Utfordringen var da hvor, det var ikke noe klubbhus her… Gutta tok det sporty og skiftet ute, de kvinnelige SSK supporterne fikk god underholdning. Saltnes trenger en idrettshall med klubbhus.

Kampen ble sparket i gang klokken 20:30. SSK begynte godt og Charles satte inn det første SSK målet i serien. Alle de 30-40 tilskuerne hadde nå tro på sier, men det tok dessverre ikke lang tid før Yven overkjørte det ferske SSK laget. Stillingen ble tilslutt 2 – 10 til Yven. Charles var dagens SSK mann, da han sto for begge scoringene.

Det var salg av vafler, kaffe og saft. Det var mange som satte pris på tilbudet og salget gikk strålende.

Vi har fortsatt tro på gutta, og neste hjemmekamp den 23. mai vil vi ha seier mot Askim!

Dette innlegget ble publisert i Fotball, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.