SSK med i Høiåsrittet – 1 mai

Høiås start 2013

Rett etter start

1 mai med flott solskinn samlet mange folk på Høiås like utenfor Halden i dag. Høiåsrittet er det første av fire i HA karusellen. De neste løpene er Omtjernrittet 11 mai, Berg Rema 1000-rittet 20 mai og til slutt Aremarkrittet den 2 juni. Alle er terrengritt som er åpent for alle klasser helt fra 6 år og oppover. Opp til 12 år er rittene på 3 til 6 km, så det virker som at det er gode løp for nybegynnere. For ungdom og voksene er det ritt på i forskjellige lengder, fra 15 til 35 km.

Høiås mål 2013

Rett før målgang

Christian Bakkehaugen Pettersen var i dag med som førstemann i SSK drakt i Høiåsrittet. Han kjørte 2 runder av 2 km. Det var ganske mye søle og en del bakker, så både han og sykkelen var ganske møkkete når de nådde mål. Det var Christian sitt første ritt. Det var 24 med i hans gruppe og han kom på en fin 8 plass. Når Christian kom til mål ble han intervjuet av konferansieren for løpet. Hun ønsket nystartede Saltnes Sportsklubb velkommen og synes det var fint at vi var med.

Stolt gutt som blir intervjuet etter målgang.

Stolt gutt som blir intervjuet etter målgang.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter, Sykkel. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.