Saltnes Veteranfotball sin første treningskamp.

Siden den 6 mars har Saltnes sine «gamle» fotballhelter ligget i hard trening frem mot sesongstarten, torsdag den 2 mai mot Yven på kunstgressbanen i Saltnes. Men før dette, måtte formen testes, og da velger man selvfølgelig regjerende seriemester FFK Veteran som motstander.

AvsparkKampen ble spilt på Lunde barneskoles kunstgressbane. Gutta møtte opp med godt mot og friske ben. Vi har sett større mengder med supportere, men det var minst 2 av de tilstede. Treningskampen ble sparket i gang av SSK, og de jobbet iherdig de første 5 minuttene, etter det var det nok flere som kjente knær, lyske og vonde bein. Da var det kjekt å ha en god innbytterbenk man kunne rullere med. Det ble flere mål i første omgang, men alle til FFKs gamle helter.Benken

Etter 30 minutter fikk veterangutta en velfortjent pause og la om taktikken for de siste 30 minuttene. Nå skulle det angripes og flytte laget høyere opp på banen. Taktikken fungerte godt. Etter 6 minutter ut i 2. omgang kom SSK til en stor mulighet, først med Finn som skjøt knallhard i stanga, returen havnet hos Knut som satte den sikkert i mål. SSK sitt første mål, historisk.

Første SSK mål

Første SSK mål

Sverke hadde også et skudd i stanga, men mannen som scoret SSK sitt andre mål var Finn. Spillet gikk bra i 2. omgang, men FFK var nok mer samspilte og vant til slutt fortjent 9 – 2. God innsats fra hele laget.

SSKs andre mål ved Finn

SSKs andre mål ved Finn

Vi håper på flere supportere og noen flere mål i første seriekamp mot Yven.

Takk for kampen

Takk for kampen

 

Dette innlegget ble publisert i Fotball, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.