SSK kan friste med gratis billetter til ColorLine

Saltnes Sportsklubb har alt over 120 medlemmer, men vi ønsker flere aktive og passive medlemmer velkommen.

Vi er i gang med idrettsgrenene fotball og sykkel, samt at vi vurderer andre idretter. Siste nytt er at vi også starter veteranklasselag/oldboys i fotballserien. Fokus vil være på barn og unge, men vi ønsker også å styrke samholdet i bygda ved aktiviteter som fotball og sykkelgrupper for voksne. Har du en idrettsgren du brenner for og vil du være med å bidra? Ta kontakt med oss, så vurderer vi sammen om det kan være noe vi kan få til under SSK.

colorlineSaltnes Sportsklubb deler ut 1 billett til de 10 første familie som melder inn 2 personer eller første person som verver 2 nye medlemmer. Skriv kommentar Color Line i kommentarfeltet ved innmelding. Ved verving, skriv også navn på den som verver.

Reisen gjelder mellom Sandefjord og Strømstad, må brukes innen 28 februar i år.

  • Alternativ 1 – 1 bil og 5 personer – en vei
  • Alternativ 2 – uten bil, 5 personer en vei eller tur / retur samme dag.

Det tilkommer et bestillingsgebyr på kr 50,-

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.