Påmelding Saltnesløpet 2019

Lørdag den 31. august er det igjen klart for Saltnesløpet. Det blir avholdt på området rundt Saltnes kunstgressbane. Startskuddet går klokken 13:00 for de yngste. Ungdoms- og voksenklassen starter ca kl 13:30.

Det er gratis å delta for barn, unge og voksne. Premier til alle som deltar.

Vi deler inn i klasser for barn som løper rundt kunstgressbanen. Det er to runder for barn under 6 år, så går det oppover i antall runder for hver aldersklasse.

Ungdom og voksne løper en eller to runder av det vi kaller lang løype. Det er en runde på ca 4 km. Start er på kunstgressbanen og ned mot Effata. Videre går den i skogen ned til Saltnes Interiør og krysser Saltnesveien for så ned mot Rubingen og videre opp Gamleveien til man kommer til Odalsveien og så over veien ved Mattisgården barnehage. Så er det bare innspurten igjen ned mot kunstgressbanen. Løypa blir merket og vi har vakter flere steder.

I år så legger vi også til Trimklasse for de som ønsker å gå eller småjogge. Det er samme 4 km. runde som for ungdom og voksne. Klassen er åpen for små og store. Vi håper det er interesse for denne klassen. Det er en koselig liten runde i bygda vår hvor man både ser skog og vann.

Vi trenger løypevakter langs den lange runden og inne på kunstgressbanen. Kontakt oss på post@saltnessk.no eller ring Camilla på mobil 97672123 om du kan hjelpe.

1 runde = en runde rundt kunstgressbanen
1 lang runde er ca 4 km.

Det er også mulig å melde seg på ved oppmøte, men vi oppfordrer til påmelding her på websiden.

Det blir salg av vafler, saft og kaffe.

Velkommen!

Løypekart – lang runde:

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.