Debatt om leiekostnader for idrettshallene i Råde kommune

Som flere kanskje har fått med seg har det ikke lykkes for SSK og RIL å komme til enighet med kommunen vedr godtgjørelse for jobben vi gjør i hallene i kommunen. Slik det er pr dato betaler vi full leie for treningstid benyttet av ungdom/voksne over 19 år, dette vil påføre SSK i overkant av kr 50.000 og RIL ca kr 100.000.

I denne forbindelse har RIR (Råde idrettsråd) invitert alle partiledere i Råde inn til en paneldebatt hvor temaet vil være hva de enkel partiene tenker om å på føre idretten en utgift på ca kr 150.000. Fint å få dette belyst før vi velger nye politikere for nye 4 år.

Debatten finner sted : RIL sitt klubbhus onsdag 21. august kl 18.30

Det ville være flott om flest mulig har anledning, tar seg tid til å komme og det er tillatt å stille benkespørsmål. SSK og RIL representerer tross alt ca 1500 stemmeberettige foreldre og medlemmer i kommunen.

Vel møtt.

Mvh Jan Krathe

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.