SSK Crosstraining

Nå kan vi introdusere et nytt treningstilbud for voksne i Saltnes!
Crosstraining vil starte opp torsdag etter vinterferien, den 28. februar, kl. 21:00-22:00 i Saltneshallen.

Denne timen vil passe for alle! Både for den utrente og den godt trente, da timen består av å bruke egen kroppsvekt og inneholder mange alternative øvelser for de som har svakheter i ledd. Med andre ord, ingen unnskyldning for å ikke prøve!

Timen vil være delt i to, første delen går på å gå gjennom teknikk og et lett men tøft helkroppsprogram som utfordrer styrke og utholdenhet. Andre del vi være CrossFit-inspirert, med WOD (workout of the day) der vi jobber i lag på to-fire.

Det kreves vanlig medlemskap i SSK og en treningsavgift på 50,- for hver uke du deltar. Etter påske blir det to treninger pr uke, ute på tirsdager og inne på torsdager. Betaling blir ordnet ved oppmøte.

Håper å se mange av dere på trening.

Vi har laget et egen gruppe for denne aktiviteten, be om tilgang til gruppen ved å følge linken under –

https://www.facebook.com/groups/SSKCrosstraining/

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.