Vil du spille bordtennis?

Vi har kjøpt inn to bordtennisbord i klubben, og nå ønsker vi starte opp med bordtennistrening for unge og voksne i Saltnes. 

Oppstart med faste treningsdager blir først på nyåret, men vi inviterer til oppstartmøte med lett trening i Saltneshallen fredag den 21. desember fra kl. 18:00 til kl 20:00.  Det er åpent for alle, enten du er nybegynner eller erfaren.

Vi ønsker også kontakt med noen som har litt erfaring og som kan være med som trener. Kontakt Jan Krathe på mobil 932 51 225 eller send oss en epost på post@saltnessk.no om du ønsker å være med som trener eller hjelper.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.