Tid for fakturering og betaling

Hei alle SSK-ere,

Nå er det tid for fakturering av medlemskontingent og treningsavgifter. Det er i dag sendt ut faktura til alle medlemmer. Om du har fått flere så kan det være pga. av at både du og barna er registret med samme epost adresse, sjekk fakturanummer i vedleggene. Det enkleste er å logges deg inn på minidrett.no å betale med kort. På «MinIdrett» websiden vil du få opp deg selv om dine barn slik at du kan betale for alle samtidig. Men det følger også med faktura med KID som dere kan betale i nettbanken.
Betale medlemskontingent via Minidrett

Kontakt oss på epost om det er noe feil eller om dere har spørsmål vedr. faktura. Send epost til medlem@saltnessk.no

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.