Saltnesløpet – lokal idrettsglede

Sommervarme, barn, idrettsglede og lokalt engasjement er en god betegnelse for en vellykket gjennomføring av Saltnesløpet, lørdag 16. september.

Det var flott oppmøte med nesten 70 deltakere i seks aldersklasser. Første gruppe ut var barn inntil 6 år. Det var mange søte og raske småbarn som sto klare til start. De yngste løp 2 runder rundt kunstgressbanen. De kom alle vel i mål, litt slitne, men med et godt smil og medalje rundt halsen. Så fulgte gruppene 7-8 år, 9-10 år, 11-12 år. Alle barna fikk medaljer etter målgang.

Siste gruppe ut var ungdom og eliteklasse I og II. Rundløypa er ca. 4 km. lang og går fra kunstgressbanen og inn i skogen mot BMX banen, videre til Saltnes Interiør, så over veien og ned mot Rubingen Camping. Deretter følger Gamleveien til Odalsveien, og videre tilbake til kunstgressbanen. Nytt av året var Eliteklasse II som var to runder, totalt 8 km.

Beste ungdomsklasseløper gutt ble Oscar Jansson, tid 16:43.
Beste ungdomsklasseløper jente ble Amalie Gravnås, tid 30:12.

Beste løper i Eliteklasse I menn ble Magnus Holme, tid 20:29.
Beste løper i Eliteklasse I dame ble Hilde Gravnås, tid 26:31.
Beste løper i Eliteklasse II menn ble Anders Kvame, tid 33:32.

Det var stort engasjement og god løpsvilje blant alle jenter og gutter som deltok. Saltnes Sportsklubb som står for arrangementet hadde salg av vafler, kaffe, brus og popcorn. I år var vi også veldig heldige og fikk Kiwi med på laget. Kiwi delte ut gratis frukt, vannflasker med mer til alle deltagere.

Vi takker alle frivillige som stilte opp og hjalp oss med å gjennomføre arrangementet, og en stor takk til de vel 200 som møtte opp og gjorde dette til en flott dag i Saltnes.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar