Barneidrett høsten 2017

Vi i Saltnes Sportsklubb ønsker å ha et variert tilbud til barna våre, derfor starter vi opp med barneidrett nå i høst. Vi er så heldige at vi snart har en helt ny moderne hall klar for bruk, men frem til det foregår all aktivitet utendørs. Selv om hallen ikke er klar ønsker vi å tilby barn fra 3 år til siste året i barnehagen en plass hvor vi samles for lek og moro på tvers av barnehagene. Vi starter opp på kunstgressbanen ved skolen tirsdag 05.09 fra 16:45-17.30 dette blir vår faste treningstid nå i høst før hallen åpner. Samlingene kommer til å inneholde mye frilek men også noen organiserte leker, alt etter barnas behov. Vi kommer også til å ha noen turer sammen i nærmiljøet, det kommer jeg nærmere tilbake til med mer informasjon. Med en gang hallen åpner vil vi flytte aktiviteten innendørs.

Vennlig hilsen Mina C. K. Steve

For å kunne holde tilbudene våre i gang er vi avhengige av foreldre som hjelper til , dersom du ønsker å bidra ta gjerne kontakt med meg på telefon eller her på facebook. Mitt telefonnummer er: 48281026

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar