Helgerød-cup 2017

Tradisjonen tro deltok SSK-fotball på Helgerød-cup i Sandefjord helgen 10-11 juni. Både 2006 og 2008 deltok med lag. Som tidligere år var alle forlagt sammen på Nestor kurs- og konferansesenter i Melsomvik. Her er det plass for unger og voksne til å utfolde seg når kampene på anlegget til Helgerød IL er ferdig for dagen. Det gir anledning både for barn og foreldre til å være sammen og bli bedre kjent

Lørdagen bød på strålende vær med sol fra skyfri himmel. Til tross for at temperaturene ikke fristet så mange til å bade som i fjor, ble det en fin ramme rundt dagen. Unge spillere med mye kunstgresserfaring fikk kjenne litt på hvordan en regntung gressmatte kan være å spille på.

Søndag var gråværet tilbake, men når værgudene ikke var helt med, leverte spillerne varene, og vartet opp med underholdende og målrike kamper for ivrige fotballforeldre på sidelinjen.

For de som ikke hadde anledning til å delta i år, anbefaler vi å sette av helgen neste år.

Heia SSK!!!

Dette innlegget ble publisert i Fotball. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar