Kajakk – oppdatering

Sommeren er i anmarsj og det er snart tid for å starte opp med treninger i kajakk. Det er noen utfordringer med base for treninger og oppbevaringssted av kajakkene som har gjort at vi ikke er kommet i gang med treninger.

Saltnes Båtforening gir oss ikke lov å bruke bua som vi har satt opp på deres område, selv om vi fikk godkjennelse av deres styre før vi satte denne opp. Vi har søkt kommunen om annen plassering ved sanitæranlegget / parkeringsplassen for Saltholmen og fått avslag. Ny søknad om plassering på Ellingstranda er sent inn, men vi opplever svært lang behandlingstid av kommunen.

Vi må ha aktivitet i kajakkgruppa og jobber med flere andre alternativer vedrørende plassering. På siste styremøte, mandag den 12.6.2017, ble det innvilget å gå til innkjøp av en kajakkhenger, en betydelig investering, men noe som vi ser er nødvendig for å kunne få startet opp med aktivitet nå. De alternativene vi jobber med vil kunne ta noe mer tid enn vi har.

Ny oppdatering med info om oppstart vil komme så raskt vi har fått gjort innkjøp av kajakkhenger. Vi ser frem til mange fine turer i sammen i sommer. Det er fortsatt planlagt treninger på torsdager. Vi ser også på muligheten for noen litt lengre turer i helgene, og kanskje en overnattingstur.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar