Fotball i Saltnes for barn født i 2011

Saltnes Sportsklubb ønsker å starte opp med treninger for årets førsteklassinger. Det blir trening hver tirsdag fremover, fra kl. 17:00 til 18:00, og alle er hjertelig velkommen – både jenter og gutter!

Målsettingen er å gi barna et aktivitetstilbud hvor de får en positiv opplevelse hver gang de er på trening. Vi ønsker å fokusere på at barna skal ha det fint sosialt, føle seg trygge, ønske å prøve nye ting, og ikke være redde for å feile.

I tillegg til fotball og andre aktiviteter på kunstgresset legger vi opp til innendørs trening i den nye Saltneshallen på vinterstid. Vi håper at flest mulig av 2011-barna blir med før sommeren, så kan treningen også være et sted å bli kjent før skolestart.

Vi er per nå to pappaer som starter dette, men håper at flere foreldre/foresatte har mulighet til å bidra for å gi barna et tilbud,. Enten som trener eller oppmann er vi takknemlige.

Første trening tirsdag 16. mai kl 17:00 på kunstgresset i Saltnes.

Pris 2017: kr 150,- (medlemskontingent Saltnes Sportsklubb)

Innmelding via http://saltnessk.no/?page_id=62

Det er opprettet en lukket gruppe på Facebook for laget, og alle foreldre vil bli invitert hit så snart vi har fått bekreftet hvem som ønsker å delta.

Har dere spørsmål eller behov for ytterligere opplysninger kan dere kontakte oss;

Kristoffer Thuve: 40612273 / kristoffer.thuve@gmail.com
Leif Magnus Holme: 90085516 / lmholme@gmail.com

Dette innlegget ble publisert i Fotball. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar