Har du lyst til å være med å spille håndball?

Saltnes Sportsklubb er Saltnes sin lokale idrettsforening – etablert i 2012. Vi organiserer idrettsaktiviteter for barn, unge og voksne i nærmiljøet vårt.

Vi har i dag sykkelgrupper for barn og for ungdom/voksne. Vi arrangerer onsdagsjogg – et lavterskeltilbud til alle som ønsker å bevege seg. I tillegg organiserer vi treninger og seriespill for flere fotballag. Klubben har også egen Idrettsskole for barn i alderen 5-7 år. Nytt i fjor var oppstart av egen kajakkgruppe. 10 kajakker ble kjøpt inn for bruk av gruppas medlemmer. Totalt er vi ca 300 medlemmer i klubben.

Starter opp med håndball!

I sammenheng med at klubben fyller 5 år og oppføring av den etterlengtede Saltneshallen, kommer Saltnes Sportsklubb til å starte opp med håndball for jenter og gutter! Vi er allerede medlem i Norges Håndballforbund.

Informasjonsmøte om SSK Håndball avholdes i mars.

Vi ønsker å knytte til oss ressurspersoner både på trener og oppmenn-siden, samt administrasjon og ledelse. Har du lyst til å være med i et ungt og spennende idrettslag med fokus på nærmiljøet i Saltnes? Ta kontakt med oss for en uformell idrettslig prat!

Saltnes Sportsklubb ønsker å bidra på hjemmebane, derfor er vi medarrangør av lokale tilstellinger som 17. mai på skolen, markedsdagen og Tour of Norway igjennom Saltnes. Arrangementer som St. Hans feiringen på Saltholmen og Saltnesløpet er gjennomfører vi i egen regi.

Vi ønsker å tilby et lokalt lavterskeltilbud til barn og unge i Saltnes. Medlemskap og treningsavgiftene i klubben er lave, og det er minimalt med dugnad som kreves.

Med nye Saltneshallen åpner det seg muligheter for flere idrettsgrener i Saltnes-området. Ta kontakt med oss om du brenner for en idrett, og har du lyst til å bidra til å drifte den i regi av Saltnes Sportsklubb?

Kontaktperson og leder Saltnes Sportsklubb

Hilde Gravnås, Mobil 930 31 271, Epost: post@saltnessk.no

Vi håper dere har lyst til å være en del av et idrettslag som fokuserer på Saltnes og vårt umiddelbare nærmiljø.

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar