Populære FFK Akademiet tilbake i Saltnes!

Til: Trenere, foresatte og barn født i 2009, 2008, 2007 og 2006

ffks-vimpelEn av de viktigste endringene som FFK startet høsten 2014 var å bidra i større grad i byprosjektets klubber med aktivitet og forhåpentligvis enda bedre kvalitet for de minste. Dette treningstilbudet kaller vi for FFK Akademiet, som er treninger som FFK tilbyr i tillegg til lagstreningene. FFK Akademiet for barn i 1. – 4. klasse (barn født i 2009, 2008, 2007 og 2006) blir ledet av den profesjonelle spillerutvikleren Jan Erik Audsen. OPPSTART ER MANDAG 29. FEBRUAR KL. 17.00

Den motoriske gullalder (6-12 år) er vel kjent, og foruten god utvikling som fotballspiller, får man også en mye bedre koordinasjon og kroppsbeherskelse med en slik påvirkning FFK ønsker å gi barna.

Føring, finting og dribling

Ved at barna over flere treninger øver på noen få tekniske- og motoriske ferdigheter, får de meget gode muligheter til å lære. Det vil gi barna gode følelser av å meste – og økt selvtillit!

I løpet av vårens semester er det føring av ballen, det å lære seg en finte, og å drible som barna skal trene på. I fotballspillet ønsker stadig motstanderne å ta fra deg ballen når du som spiller har ballen. Da er det fint å trene på å beholde ballen, i form av føring av ballen i liten og stor fart, der du har god kontroll både på ball og motstander.

Ved å lære seg en finte kan du som spiller komme deg forbi en motstander. Det kan du også gjøre når du dribler. I tillegg inneholder hver trening motoriske øvelser som gir deg som spiller bedre kroppsbeherskelse. Selve kampene blir spilt på små baner med få barn på hvert lag. Det gjør vi for å sikre at hvert enkelt barn så ofte som mulig blir involvert i selve spillet.

 

HVORDAN MELDE SEG PÅ: 1. Gå inn på hjemmesiden til FFK (fredrikstadfk.no). 2. Klikk deg inn på UTVIKLING. 3. Klikk deretter på FFK Akademiet. 4. Klikk på FFK Akademiet 7-10 år (2006 – 2009). 5. Under påmelding, klikk på «dette skjemaet» og du er i gang med påmeldingen.

STED:         Kunstgressbanen til Saltnes SK

TIDSPUNKT:    17.00 – 18.15

DATOER:    29/2, 7/3, 14/3, 4/4, 11/4, 18/4, 25/4, 2/5 og 9/5

 

Med sportslig hilsen

Magnus Pettersen, Akademiansvarlig, mobil: 41304200
Jan Erik Audsen, Fokus Spillerutvikling, mobil: 901 40 468

Dette innlegget ble publisert i Fotball. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar