SSK Sykkel – årsavslutning

I dag samlet SSK Sykkel sine unge til årsavslutning i Våler Aktivitetssenter. Ti spente barn og trener var klare for en dag fylt med fart og spenning.

IMG_5807Først ut var det en dobbel runde med Paintball. Gruppa ble delt i to lag, ett rødt og blått lag. Etter at sikkerhetsreglene var gjennomgått var det tid for å prøve seg. Våler aktivitetssenter har en fin Paintball bane inne i skogen, men vegger man kan gjemme seg bak. Gutta var klare og ved ropet «Game On» begynte skuddsalvene for fult. Høyt adrenalin nivå, og mye energi fikk utløp. Alle fikk skutt sine 500 skudd og noen venner ble truffet. Ingen skader, men noen blåmerker ble det nok. Kampene varte i vel 2,5 time, så etter denne runden var de litt slitne.

IMG_5810Etter å ha vært ute noen timer var det tid for innendørsaktviteter. Først ut var det rodeo. Her fikk alle prøve seg på 2-3 runder. Benjamin gikk av med seieren, ca 40 sekunder på oksen før han falt av. De to siste aktivitetene var sumo og strikkbasket.

IMG_5832Helt til slutt var det grilling av hamburgere og pølser. Det var godt med litt mat etter en lang men hyggelig dag.

Tror de fleste ønsket dette for neste år også. Det lønner seg å være med i SSK sykkel. Vi har plass til flere aktive barn og unge.IMG_5795

Dette innlegget ble publisert i Sykkel. Bokmerk permalenken.