Historisk vedtak

Oppvekst og kulturutvalget i kommunen vedtok i går kveld at det innen skolestart høsten 2015 skal stå ferdig ny idrettshall, og et opprustet skolebygg ved Spetalen skole.

Dette er utrolig gode nyheter og et meget godt vedtak for befolkningen i Saltnes.
Spetalen
Saltnes Sportsklubb har jobbet hardt og lenge for at politikerne skal prioritere anlegg for barn og unge i Saltnes, og i går kveld kom endelig vedtaket. Vi synes det er veldig flott at politikerne tar utfordringene vi i Saltnes har og faktisk holder det de lovet tidligere i år.

Utdrag fra vedtaket i OK-utvalget:

Det skal planlegges og gjennomføres en oppgradering av Spetalen skole til dagens pedagogiske, tekniske, miljømessige og øvrige krav, gitt i lover og forskrifter, innenfor en investeringsramme på 50 mill. Kr netto (eks. mva) Det legges opp til en god tilpasning for SFO i den totale bygningsmassen.

Prosjektet skal omfatte idrettshall/flerbrukshall innenfor de vedtatte rammer og som skal benyttes som skolens gymsal. Hallen skal bygges med garderober og dusjfasilitetet samt tribune. For idrettshall/flerbrukshall forutsettes det omsøkt/bruk av tippemidler og dugnadsinnsats som tillegg i den totale rammen.
hall
Det skal nå nedsettelse en styringsgruppe (politikere) samt en prosjektgruppe (administrativt ansatte i kommunen). Deretter skal det utarbeides et forprosjekt som vedtas i kommunen den 1.2.2014.

Anbudsrunder planlegges gjennomført rund november 2014.

Vi håper at Saltnesbefolkningen nå vil være med på dugnadslag slik at vi kan få til en stor og flott idrettshall. En hall som skal stå i generasjoner, og som kan bidra til økt idrettsglede for alle i nærmiljøet.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar